Followers

Wednesday, November 04, 2009

why me!

picture dr folder fb angah lg ;) sory selalu curi pic angah...

aku: nak cakap ngan mak.
acik: jap.
mak: ha,kanapa?
aku: hehehe...saje je tepon. mak masak pe rini?
mak: gulai kari ikan bawal ja...dah makan belum?
aku: belum,minum nescafe je...hehehe...kene tinggal. kwn2 org telepon ajak makan,tapi tak ley nak reach sebab pe ntah. line celcom problem kot...
mak: dah tu nak makan pa ni?
aku: nanti la org masak megi je ke..hehehe
mak: haih! duk makan la megi tu...bukannye elok sgt...sekali sekala tak pa la...
aku: baek bos! *ayat nak soh mak aku stop bebel* ayah mana mak?
mak: ngah maen ngan isha...duk tolak isha ngan basikal dia tu la...
aku: hahaha..melayan cucu la tok wan yer...

shitto! telefon aku da start wat hal! *keje ko mengeluarkan kata2 kesat je kan izan sejak 2 3 hari ni*

malam semalam pon sama,msg yg pg baru delivered malam nye..line celcom problem ke? aku tgk kwn2 aku msg ok je...tu pasal aku kene tinggal ngan hayyan and yuni...waAAaaaAaaa...korg...aku lapau! ;(

p/s: kata2 makin kesat setelah kene tamparan finance.



9 comments :

  1. kesiannyer..line ke hp problem nie..huhu..

    ReplyDelete
  2. oloh..
    jgn la mkn megi tu slalu..
    cafe kan ade..
    ;)

    ReplyDelete
  3. tiba feeling nak jd kakak dia ahh.
    nanti xckp blh ahh tumpang2

    ReplyDelete
  4. cc-->boleh,sila amek borg k ;P

    joe-->sedap bila lapaq ;P

    atie-->nak makan kfc ;(

    amy--> fon yg prob ;(

    ReplyDelete
  5. gulai kari ikn bawal?
    mne satu...
    gulai ke kari? huhuuu

    ReplyDelete
  6. lebih kurang je kan ;P
    nampak sgt tak pandai masak ...
    muahahaha

    ReplyDelete
  7. terima kasih kakak ku roslina.
    u r the one and only best sis eva! ;)

    ReplyDelete

leave me some words ;)