Followers

Sunday, November 08, 2009

sorry for ignore


ok,memandangkan paper m.a aku esok kul 3.30 ptg. so,aku kasi korg dengar ceramah free dari aku dulu. tanak dengar? tak suruh dengar pon. bace je ;) *see,izan dah baek,mulut pon makin manis*

tadi pergi bilik yuni suruh dia ajar aku pasal variance analysis. bila dah kat bilik yuni mmg susah nak balik dengan kadar segera. sebab? ade laaaaaa...hanya insan terpilih boleh taw ape aku wat ngan yuni. sambil2 tu harung la fb jap. layan2 tgk gambar adik2 junior kesayangan yuni. ai tak de adik junior ke? hehehe...

sory eh adik2 junior ai. kakak izan punye fb private and confidential tuk adik2. sebab adik2 lom cukup umur. so far aku mmg tak approve any request fren dari my junior di fb. bukan sebab aku tanak beramah mesra dengan diorg. tapi fb aku hanya tuk kenalan rapat. sebab status aku kdg2 mengarut. jatuh la imej ai kannn ;P

and tadi ade 2 org junior aku add di fesbuk...nanti akak dah jadi baek sikit akak approve adik2 eh ;) *ayat sungguh geli untuk dibaca*


p/s: bila la nak runtuh ni...haishhhhhhhh ;(




3 comments :

  1. sombong la kak izan ni.
    penat i add akak kt fb tau..
    menci la.

    ReplyDelete
  2. erkkkkkk...
    sape yg kakak ni?
    lalalala~

    ReplyDelete
  3. erkkkkkk...
    sape yg kakak ni?
    lalalala~

    ReplyDelete

leave me some words ;)