Followers

Friday, November 06, 2009

megi goreng

jgn tertipu dengan tajuk.




ok,terasa poyo plak aku nye entri yg last tu kan. tak sempat baca? sokey...da delete dah pon tak de pape yg menarik. kalau ade yg sempat baca tu nasib korg la kan ;P muahahaha

seterusnya kita kembali kepada acara malam hari jadi athiah malam td. malas la nak taip panjang2. tgk gambar dah ;)

mood aku cam hampeh sikit skg,jgn nak komen2 pedas kasik aku sakit hati. ai ngap2 korg nanti..nak?

tak takut? tak kesahhhhhh....

p/s: dah la kan sikit2,nak tgk lebih2 kang ade yg jatuh hati ngan athiah ni. not available eh. ni aku cakap betul. kan best kalau aku cakap not available tu maksudnya not la,kalau available tu maksudnya available la. susah sgt ke nak paham? sampai nak kene tulis surat or maki2 ke? *pehal ko panjang2 tulis kat p/s ni izan*



4 comments :

  1. tensen nmpak 2,3 ari nih...

    cool...

    ReplyDelete
  2. baby,baby cool...
    baby,baby coollll...;)

    ReplyDelete
  3. sambut beday athiah kat tempat parking kereta ;)

    ReplyDelete

leave me some words ;)