Followers

Monday, May 31, 2010

kick challenge

jalan-jalan dekat jusco SEREMBAN dengan alan,tiba-tiba nampak event kick challenge anjuran TM net. dia bagi ko masa dalam 2 minit then ko tendang la laju-laju sampai habis masa 2 minit tu. dia akan kira berapa gol ko boleh jaringkan. ha,lebih kurang macam tu la.

tapi ko kena beli i-talk rm 10 untuk pendaftaran. record semalam yang aku dengan alan tengok baru 50 gol dekat jusco seremban. hadiah peringkat saringan ni dapat rm10 ribu. tapi tadi aku buka dekat fb yang menang rm 10ribu tu orang lain dah. kalau nak lebih detail korang boleh tengok dekat everyone connect ni. ataupon dekat sini.

dan alan juga tidak ketinggalan untuk menyertai sepakan yang berkemungkinan untuk kami bawa pulang rm10ribu tersebut. ecececeeee...angan-angan nak tinggi je kan. HAHAHAHA. dalam masa 2 minit alan dapat 10 jaringan je. jadi la. T_____T. no worries. i still love u ;)
gaya seorang penjaring 10 gol dalam masa 2 minit. HAHAHAHA.

abang ni punya rekod 40 jaringan, memang style la dia sepak bola. kagum aku tengok.


with❤:izan®

5 comments :

  1. asal tak join tendang gak???

    ReplyDelete
  2. dalam masa 2 minit alan dapat 10 jaringan je. jadi la. T_____T. no worries. i still love u ;)


    hahahaha aku tak tau knp yg ni lawak. hahahah

    ReplyDelete
  3. farid : kalau aku masuk,kompem menang. HAHAHA...thanks for komen ;)

    nada : apa yang lawak. jadi la dapat 10 ja,dari abg yang before tu tendang bagai nak rak,masuk 2 gol je. HAHAHAHA

    ReplyDelete
  4. abang pun cam nak join jer dik. heheh tp dimana yer...

    ReplyDelete
  5. dah terlambat...HAHAHAHA. minggu lepas dekat jusco seremban. tak taw la kat mana lagi lepas ni. abg pandai main bola ke? tak pernah nampak pon...;p

    ReplyDelete

leave me some words ;)