Followers

Monday, May 31, 2010

nasib dapat nasi

kisah hari jumaat hari tu memang menggembirakan. nasib aku dapat makan nasi. kalau tak memang aku hamuk satu nilai malan tu. HAHAHAHA...

okey,disebabkan telah menghebahkan hal rumah tanpa tangga sendiri di blog sendiri. maka,kita tukar la eh nama mr.izan kepada nama sebenar beliau. ALAN. hamek kau.dulu boleh-boleh tak nak dapat bf start dengan huruf A.okey,i had try to cari balik entry yang aku taip pasal aku dah serik nak ada bf yang start dengan huruf A. tapi tak jumpa. ini lah masalah bila aku selalu membuat entry yang bertajuk lain dan berisi kandungan lain. haishhh...dah buat baru nak menyesal..

tapi tak pe, dah dapat yang huruf A nak buat macam mana kan. eh,tapi nama sebenar alan bukan start dengan A. nama dia start dengan N. for NORIZAN. hahahaha...bukan-bukan. NOOR AZLAN. kawan-kawan dia dan kawan-kawan lama aku panggil dia acong je.

Nada,kita berkongsi ka? HAHAHA...

now,back to cerita dapat nasi. lauk malam itu adalah...

lauk sampingan. khailan goreng belacan,sambal belacan.
lauk utama. tomyam ayam!

alan ni senang. apa aku order semua dia telan. nanti lagi la senang kan. apa aku masak dia makan je. hari-hari masak telur goreng sama kicap pon sodap kan alan ;) HAHAHAHAHAMPEH!

with❤:izan®

2 comments :

  1. kenape dia dipanggil acong ye??hehehe

    ReplyDelete
  2. sebab mata dia sepet dan berwajah cina. HAHAHAHA

    ReplyDelete

leave me some words ;)