Followers

Monday, May 10, 2010

miss this budak!

video

semalam mak,ayah,acik abg an and isha datang melawat aku jap. ceh! ayat melawat macam la kau duduk hospital izan oi. HAHAHA...yela,tak duduk hospital cuma macam dekat hospital je. bosan tahap rasa nak cium-cium je sapa yang lalu depan bilik aku ni. tapi memang tak de sapa pon yang lalu. hujung minggu je semua orang balik rumah. so aku nekad! minggu ni dan minggu-minggu depan kena penuh kan jadual hujung minggu dengan pelbagai aktiviti. aku nekad ni. nekad! nampak tak muka aku yang bernekad ini? haip! baca betul-betul bukan naked!

berbalik kepada video : isha nak minta ubat dalam beg mak aku. dah pandai dah cakap sikit-sikit. tahap geram sampai aku tergigit sikit jari die semalam. sorry isha,nanti maksu buat lagi okey? okey kan...mak aku masuk bilik aku jap semalam nak tumpang solat. aku buka je pintu dia tolak semua yang depan pintu tu sebab dia nak masuk dulu. then terus pi landing kat katil athiah.

babe,sorry la anak buah i ni nakal-nakal comel macam i. u dah biasa kan dengan i. awwww...


p/s: sakit perut la,nak tahan gelak. HAHAHA

4 comments :

  1. comel giler!!!

    lama dah aku x membglog..sory ar..bussy dengan duniaaa...ahhahaa

    ReplyDelete
  2. rasa nak ada anak lah pulak. sapa2 ada rasa nak buat anak sila contact saya...

    ReplyDelete
  3. ADLI :aku ke yang comel???
    terima kasih deli ;)

    tu la,aku punye la tunggu ko update.

    ACAN : tu2,adli dah nak tu...HAHAHA

    ReplyDelete

leave me some words ;)