Followers

Thursday, May 27, 2010

perempuan vs lelaki

kalau dah luaran nya pon berlainan mana pula dalaman nak sama kan? ececeee...introduction kene power. cepat izan,ko kena mantapkan pentaipan. kalau tak orang boikot blog ko. dah la entry pagi tadi buat orang panas je kan. so kena top up balik bagi mantop!

sifat luaran antara lelaki dan perempuan itu berbeda. sebagai contoh,lelaki mempunyai dada yang bidang berbanding wanita. ini adalah berfungsi sebagai pelindung tatkala wanita ketakutan. wanita mempunyai pinggul yang lebih sedap mata memandang berbanding lelaki. ini hanyalah contoh. jangan kau jadikan aku sumber bayangan pula. aku seligi pala kau nak??? ha, takut tak? tak,so sila teruskan penceritaan.

apabila luaran berbeda so ternyata dalaman juga berbeda. contoh yang bersesuaian adalah seperti di bawah :
----> hahahaha,izan jadi cikgu bahasa melayu hari ni. okey. back to the topic.

  1. bila perempuan tu kata "its ok, im ok" actually perempuan tu tak okey. so jangan kau tanya dia betul ke tak dia ok. mahu dia bagi ko pelempang sebijik. tapi bila kaum lelaki kata dia ok. maknanya dia ok. ohmai,senangnye laaaa hai jadi lelaki. 
  2. bila perempuan tu kata "i ikut u je" sekiranya ditanya nak ke mana itu bermaksud tanya la lagi sekali aku nak pergi mana. HAHAHAHA. ini aku selalu buat. so tak semua perempuan macam ni. sebab aku ni kan pelik sikit.
  3. bila seseorang lelaki tu tanya "kenapa u sayang i" tolong la jawap sebab dia ensem. sebab lelaki kadang-kala suka kan pujian. betul tak? tak betul pi salahkan izan. saya hanya mentaip. HAHAHAHA
oleh itu tenyatalah bahawa, lelaki dan perempuan ini berbeza. kalau sama,mana nak best bercinta. apa yang dia ada kau ada. ha ha hampeh...HAHAHAHA

oleh itu, mari siapkan kerja sejarah pemikiran. dan bila kerja siap boleh la berhujung minggu dengan rasa seperti dunia ini ana yang punya. oleyh!


    with❤:izan®

    2 comments :

    1. oh betul!

      naik angin je bile drg tnye berpuluh puluuh kali okay ke x okay ke x

      ReplyDelete

    leave me some words ;)