Followers

Sunday, January 31, 2010

larian 1 malaysia

pertama.mohon maaf kerana rutin berblog makin mundur. sibuk dengan urusan-urusan yang lebih penting. setelah menlengkapkan diri dengan beberapa ilmu yang wajib di study untuk menempuh mid term. kononnya. blah kau izan. kedua,makin tak boleh manaip secara fokus. sebab bila nak fokus ja mesti terpikir dia buat itu,dia buat ini,dia makan itu,dia makan ini. sapa dia? dia laaaaaaaa...ketiga,saja ja nak mengada-ngada tulis ketiga.

minggu ni tak da kelas hari sabtu,tapi kena pi larian 1 malaysia plak esok. ahad? ya,ahad ok. sangat la suka kena buat kerja-kerja amal ni hari ahad. rasa macam setiap ahad nak adakan larian 1 malaysia. kalau tak da larian 1 malaysia pon aku nak buat larian solo keliling UKM,sebab berkasut baru! hahaha...sangat teruja oh ada sport shoes baru yang sangat ringan dan mengikut bentuk tubuh kaki ku yang slim ini. nak tengok? esok la. dengan gambar larian 1 malaysia aku tayang. tapi jangan risau,seperti biasa pic miss izan akan di tayang dengan besar sekali nanti.

kalau mengikut perancangan,esok akan menjalankan aktiviti pacak tiang masjid. selepas berpenat lelah berlari,kita larikan diri ke tetttttt..tempat terpaksa di rahsiakan. i risau kalau-kalau ada paparazi yang kejar i semata-mata nak jadikan kisah non-matang relationship i dengan mr.izan sebagai pront page plak nanti.blah jauh-jauh sikit kau izan.

thanks athiah and yona coz pi belanja tembam minum ;)

ok,dah-dah. pi basuh kaki tu,baca doa tidur. tidur eh. esok kan nak buat larian amal 1 malaysia! so,kena bersemangat!
No comments :

Post a Comment

leave me some words ;)