Followers

Sunday, April 11, 2010

biasa la,fobia nak exam datang lagi.

keadaan bilik : tongkang pecah.
keadaan di luar bilik : redup tapi panas
keadaan dalam diri : panas
keadaan luar diri : peluh dingin

okey,aku demam. kan senang kau cakap kau demam ja. ni nak luar dalam nak cerita. sebab demam tak de cerita best hari ni. katl,hidung basah,kepala berat,tekak kering,batuk melambak-lambak.ketiak masam,rambut kembang,dan lain-lain yang tak segar seperti ikan di pasar.

mr.izan,sorry sebab asyik cakap nak bentak-bentak je. i tak selesa nak borak lama-lama dengan tekak macam ni. then bila u asyik "apa dia sayang? ape dia sayang?" lagi la i malas nak ulang balik ayat i. sorry dear.


2 comments :

  1. semoga cepat sembuh, n good luck 4 ur exam...

    ReplyDelete
  2. demam exam ni..
    gud luck yer..=]
    chayok2..!!

    ReplyDelete

leave me some words ;)