Followers

Tuesday, June 09, 2009

i likeeeee...

i like to move it,move it
i like to move it,move it
we like to? move itttttttt..
phewitttt...
kalo aku goyang cam lam cter madagascar tu kompen korg teruja! hahaha

kene taged dr hasnul yg gantengggg...hasnul,hasnullll...jg la ko ntttt...(siyes,sambil angkat keningggg) i likeeee tag2 ni...sape2 nak tag aku,sila la,tapi kasik taw la k...hehehe

1. Anda rasa anda hot?

hot? tade la,suam2 kuku je...(kat korg)
(lam hati)..mmg hot! yeah! im hot! hahaha

2. Upload foto kegemaran anda..




3. Mengapa anda suka foto ini?
sbb de mereka...make my day alive...

4. Bila kali terakhir anda makan piza?
last week,home made piza lg ok...hehehe


5. Lagu terakhir yg anda dengar?
you say aq...sbb lagu ni de kat blog aku...lalala~

6. Apa yg anda buat selain menyelesaikan tag ini?
pas ni nak sambung maen tumblebug,then nak edit pic g pasar malam td...nantikan n3 esokkkkk...

7. Selain dari nama sendiri, anda suka dipanggil dengan nama apa?
adik cantikkkkk...miahahaha

8. Tag lagi 6 orang:

amalina
kapan
kak atie
ShiUkuRi
miss sya
xuen adyla


9. Sape no 1 bagi anda?
amalina.siapakah dia ko tye? nak kene sepak niiiiiii...my love la!
kan ama kan? hehehe


10. Orang no 3 ade hubungan dgn sape?
ahakz! haruan tasek n kapten..lalala~

11. Kata sesuatu berkenaan dgn no 5.
chumellll... ;)

12. No 4..
pelik,tapi benarrr...huhuuhu
(aku merepak je) tak kenal ohhh..knl tru blog je,so wat can i say? maap yer shiukuri

13. Siape org no 2?

dulu die de scandal ngan bintang,tapi skg aku da nasihatkan die soh cari bulan lak...
oh bulan,enggan melayan diriku lg,pabila si bintang datang menjelma...ampunnn kapannnn..larikkkkkkkkkk

14. Bagi pesanan kepada org no 6..
chill babe! u cool... ;)

p/s:tag ni tade kene mgene ngan hidup or mati,ampun kalau huraian yg di beri menyakitkan hati...



5 comments :

  1. hehe.
    izan..
    nti kita ambik yer.
    tunggu,,, :)
    thanks.

    ReplyDelete
  2. haHa...

    penGaKuan yaNg manG daSat...

    neWay haPPy taGGing...

    ReplyDelete

leave me some words ;)