Followers

Friday, June 05, 2009

pisang dan kopi

aku: acik kalo dpt la mkn cekodok kan sedap kannnn...
(sambil sengih2 wat muke cute)
acik: pi la amek pisang kat kedai.
aku: ok!
(gembira seperti biasaaaa...lalala~)

so ptg td makan cekodok n kopi panasss...akak aku wat bancuhan die aku jemput2kannn..cute tak aku nye cekodok? cutekan cepatttt..kalo tak aku tade mood balik nak update...ade korg kesah? miahahaha

p/s:kepada anak2 ku kelak mak ko ni hanya taw wat cekodok je,so bekfes n tea time ni je la makanan korggg...lunch n diner kite serang kedai je eh...
miahahaha



11 comments :

  1. wahh...

    cekodok pisang... cdapnYer...
    izan... nk cket...

    kedekut...

    ReplyDelete
  2. comel comel

    kak izan template ni pun comel gak

    nota kaki tu biar betul?

    ReplyDelete
  3. cekodok pisang + kopi = sedap dimakan di wakut pagi atau petang

    izan tukar templet... tak jumpa yang sesuai lagik ke

    ReplyDelete
  4. izan tukar² template = izan tukar² bf???

    ReplyDelete
  5. wahah..rupanyer miz izan nie de bkat terpedam yg akak x tau..pandai wat cekodok pisang..terliur air liur..hahahaha

    ReplyDelete
  6. p/s:kepada anak2 ku kelak mak ko ni hanya taw wat cekodok je,so bekfes n tea time ni je la makanan korggg...lunch n diner kite serang kedai je eh...
    miahahaha

    Amboi...Kena make sure suami Izan nanti seorang CHEF la...So, takyah gi serang kedai hari2... :)

    ReplyDelete
  7. kenapa banyak sangat pic...

    huhuhu

    ReplyDelete

leave me some words ;)