Followers

Sunday, June 21, 2009

yiPPi!

kenapakah?
mengapakah?
merengkah?
sewelkah?
sengalkah?

haiyakkkkkkkkkk...larikkkkkkkkkk...

tade2 aku tak lari kali ni,hehehe...actually aku gumbira yg teramat sgt sebab ape? sbb my kezen dapat sambung degree die kat ukm! yiPPi! kezen aku yg mane? twin kepada si zaty ni ha...name nye izham, aku panggil die abg am je...die ni alim ohh...dulu die sek kat sekolah agama. sekolah ape aty? kak ijan lupe la...

tapi die ni ok je,cool. nape aku suke sgt? sbb nt kalo maksu aku dtg melawat mesti trus tgk aku kan? maksu aku lg sempoiii..rajin g jenjalannnn...paksu aku? kompem teramat la sempoi...;) paksu aku ni adik kepada mak aku,anak last lam family tok yam...

-->iklan,aty kak ijan tanak cter sal ko,nt ko telebih femes lak dr kak ijannnnn...lalala~ tade la nt de entry khas tuk kamu dear ;)

kos pe si izham ni dapat? menurut penceritaan si zaty,kembarnye ni dapat sains statistik. angah.same kos ngan angah kan? tape la tak same ngan aku pon tapi dekat je nak jumpe2 ke nak kuar jenjalan same2 ke kan...kompen nt maksu akan cakap cam ni ngan aku:

"nt tgk2 kan la abg ni ha"

and taw pe aku akan jawap nt?

"takan tgk je maksu?" miahahahahaaaa...

izham ni ensem ohhh! sayang die adik spupu aku...hik3~ kalo korg nak ley je aku rekemen kannn..tapi die ni cerewet la. choosy! ok! larikkkkkkkkkkk

p/s: aty,ko tipu kak ijan siap kooooooooooooo!
aku da masuk lam blog da ni haaaaa



17 comments :

  1. kawen sepupu tidak digalakan.... maknanya izan tak perlu sibuk

    ReplyDelete
  2. wow stats tuh? cayalah abang!

    ReplyDelete
  3. haruan ada berbaur jeles di situ
    kak izan dah ramai nak tu

    p/s umur dia berapa?

    hahha

    ReplyDelete
  4. lelaki muda pun ok

    sepupu tak kisah ler

    ReplyDelete
  5. haruan -->tanak la,adik spupu je tu..

    fariena--> kalo adik dapat kos ni kompen every sem repeat paper...hehehe

    xuen--> haruan nak jeles? tade makne nyeee...19 tahun xuen,nak ke? hehehe

    monkey d luffy -->tamo la!

    ReplyDelete
  6. belum ape2 dah buat dialog sendiri nie....mmm cam ner tuh?
    atie lg best lah kan...abg kembar dah kat sini, confirm mak ayah dier selalu mai sini punyer nanti ...

    ReplyDelete
  7. sape yg tolong crop? angah gakkk...
    kredit ++ tuk angah saye!
    hehehe

    tape,k.ijan pon tak kesahhhhhhhhh...
    ;P

    ReplyDelete
  8. aper yang tipu nyer..
    btul lah k.ijan...
    abang dapat sains statistik..

    wahh kak ini dah dapat baca minda aty niey...
    memang itu lah yang diinginkan..mereka selalu kesini..
    ngehehehe

    lagi best kalau abang kat uitm shah alam an??
    huhuu

    ReplyDelete
  9. lagi satu,
    dulu dier sekolah
    izzudin shah ipoh..

    ReplyDelete
  10. aty-->nasib la kamu tak kencingkan kak ijan,kalo tak siap la,blanje makan tade,pe tade! hehehe...

    ugut ohhh...;P

    chentamaya-->same2(wakil am jawapkan)
    ;P

    ReplyDelete
  11. izan,
    mana pic abg am nyer
    hehehehe:D

    ReplyDelete
  12. nak tgk ke?
    nt2 izan wat entry sal die,tapi kene mintak izin dr twins die dulu...aty,ley tak?
    ;P

    ReplyDelete
  13. boleh...
    asalkan dier x lagi femes dari aty
    okey lah tue..
    ngehehe
    abg ada blog k.ijan..tp x igt link dier..
    tgk shoutout dier kat fs, ader lah link dier..

    ReplyDelete
  14. lagi satu,
    dulu dier sekolah
    izzudin shah ipoh..

    ReplyDelete

leave me some words ;)