Followers

Thursday, June 25, 2009

iman

anak buah aku si iman,anak kepada ahmad apendi sgt noti ohhh...kdg2 tokwan a.k.a ayah aku sampai naek geram ngan die.ade sekali tu die beli kasut baru kat pasar ahad. then pakai la trus. pastu abg aku nak balik umah kat trolak ni ha. iman sibuk nak ikot,ibu die tye la.

ibu iman: iman nak pi umah tokwan nak wat pe? tak yah la. ibu ngan adik tak pi pon. abuya pi jap je amek barang kedai.

iman: iman nak tunjuk kasut baru iman kat tok wan. mesti tok wan cakap cam ni ngan iman. "kasut baru lg?"


tgkkk.die saje je nak soh ayah aku marah die...hahahaha.


skrg die de hobi baru tiap2 mlm jumaat,sabtu and ahad.kul 9.30. die sibuk nak tgk cter ceplos kat tv9. kitorg pon sibuk melayan. cter hantu klaka.


bile ending cter tu ade ceplos tu menari,die pon sibuk la ikot. konon2 shuffle dance kate nye. aku tgk tade mane pon shuffle nye...;P


video

video ni aku bluetot dr yuni,adik die yg dance.tanak komen pape. korg tgk sendiri.

ok,yuni control cute,ko mmg cute ohhh ;)

p/s:aku gelak sampai kuar air mate kalo tgk video ni.

14 comments :

  1. kecik kecik dah pandai shufflin'
    meh abang bu ajar meh

    ReplyDelete
  2. bu pandai ke?
    ajar budak besar ni ley?
    hehehe

    ReplyDelete
  3. iman! iman!
    sendirik dah tahu dialog tok wan yer...

    ReplyDelete
  4. mmg,siap kate tokwan kompen marah kat iman...hahaha

    ReplyDelete
  5. hahaha...Tak bleh balh tengok budak ni shufle..

    ReplyDelete
  6. suruh dia menari lama sikit.... 30 saat peminat marah oooooooooooiiiiiiiii.

    ReplyDelete
  7. madu dalam cinta lagi best...!!

    ReplyDelete
  8. dahsyat itu budak
    boleh join xuen

    tapi xuen dah lapuk owh

    ReplyDelete
  9. bdk2 tyme comey suka la.tapi kalau nakal,adoi,malas nak layan.naseb sy takde anak buah lagik.heheh.

    eh,yuni comel la.
    lalala

    ReplyDelete
  10. na shari-->kak nak blah pi mane? tgk la berkali2...hehehe

    haruan-->peminat? kaka die yg marah tu...hahaha

    anak laut-->yer2 ;)

    xuen-->wah,xuen pon pandai ke? dasattt ;)

    k.A-->tak lame lg ade la tu,nntkan saje kenakalan nyeee ;)
    adeh!
    ni yg mls nak masuk pic kwn2 miss izan ni...
    sbb semua momel2 ohhh (nada jeles! cis! )
    ;P

    ReplyDelete
  11. dahsyat itu budak
    boleh join xuen

    tapi xuen dah lapuk owh

    ReplyDelete

leave me some words ;)