Followers

Monday, June 15, 2009

muntah

miss sya taged me again,so as her folower yg sporting..ececeeee...aku laksanakannn...hik3~ actually mmg byk pon picture2 aku " candid yang wow!".

rulez:

1.upload 3 keping pic "candid yang wow!" anda.

2. Describe it.

3. Tag rakan2 yang len. ikut suka ati la bape owang.huhu

aku mmg banyak koleksi pic candid ni,kalo nak masukan semua takut korg muntah darah plak nak tengok,so aku masuk kan yg 18PL ke bawah je eh...ni pon da lebih dr 3 ni sya,ok kan? de sape2 nak saman aku sbb tak ikut rules and regulations dr miss sya?
saman laaaa...ade aku kesah? miahahaha

adushhh lapoooo..mase g mandi sungai kat dusun hari tu,nampak tak kening aku berkerut tahan nak uk uk,sbb kat sungai tade toilet,nt aku request kat hj salleh soh wat toilet lam dusun...lalala~


muahhhh! mase pi kem rakan muda kat sungai sedim,mangsa ciuman aku? athiah halmy,aku yg baju belang2 putih tu.


tgu akuuuuu...kat perlis time diner matrik,aku yg pakai baju putih ngah berlari tu.

lawak ar ko yuni...time tgu bus nak balik kolej pas kls marketing,yuni yg snap pic ni...actually aku lupe nape aku gelak time ni<--ley tak aku jawap cam ni?...lalala~

atee-->nak makan! nak makan! nak makan!
mase tgu nak bukak pose,lupe kedai kat mane,tapi area kajang.


mase lam kuliah marketing


adush! tesekat plakkkk
mase kat mane ntah,kajang kot. aku teringin nak masuk lam pondok ni

mirror2 in the world...sambung sendiri...
mase kat bukit jalil nak pi fun fair,mase ni seharian aku tak mandi. kenape? bace entri ni.

teman akak aku de family shoot kat taman tasek s.alam.

lam tempat korek tu..pe name die? tak inagt ohhh..lam ukm ni.

aku bukan wat mende yg korg pikir tu,jauh sama sekali tidakkkkkkkkkkkk...mase pi mines ngan atee n yuni...

with bao my classmate kat matrik. mase diner kat perlis.


mase water rafting kat sumgai sedim,aku baju hijau. pakcik belakang tu cool je,kitorg? miahahha

miss izan dengan rasminya nak tag

1) mrs roslina

2) aty

3) topex

4) amalina

5) aken

6) miss nisa


tiada paksaan lam pelaksanaan tag ok. ;P

p/s: dah muntah? bagusss...tercapai hajat dan niat aku...lalala~


10 comments :

  1. tu gambar last pegang dayung ke pegang tali.... dayung letak di sungai bukan di tali...ha..ha..ha

    ReplyDelete
  2. aiyak~~~
    kne tag ke nih???


    okies...nissa simpan dlu tag ni kang kalo de mse nissa wt keyh... (skng ni xde mood nk mlayan tag la? :(

    ReplyDelete
  3. macam korek hidung jer pic yg satu tu

    ReplyDelete
  4. hahaha
    tima ksih menjawab tag tue!!
    :)

    ReplyDelete

leave me some words ;)