Followers

Wednesday, October 28, 2009

anak sapa?


aku mms acik tudung aku baru beli semalam kat pasar malam.
acik: lawa tudung,beli la lebih.
aku: adik beli 2. ko 1 and adik 1.
acik: apa plak kata kak etun kalau dia nak?
aku: ye la nanti adik belikan lg satu.
acik: mak? angah? kak long?
ok2. tambah lg 3...*kopak la aku*

family aku ni ramai perempuan. biasa kalau beli semua nak kene sama or seakan2 sama. pas tu g kenduri nanti baru org kata cam ni.
"anak pak njang n mak njang,patut laaaaa"

kitorg yg dengar?
lalalala~

p/s: dah selesai azab tak ley nak uk2,dtg azab kerap plak...hadoi! perut2...saje je nak uji ketekunan dan kesungguhan aku menapak ke toilet tiap 2 jam!



5 comments :

  1. bolos saja jamban itu!

    nanti kte g beli lg ye tudung tu..;)

    ReplyDelete
  2. huehuehuehue .... wa pandai urut!!!!

    ReplyDelete
  3. atee--> ko blanje eh ;)

    frado--> nak kene bayar ke free? ;P

    fariena--> mak dah belikan ;)

    ReplyDelete
  4. atee--> ko blanje eh ;)

    frado--> nak kene bayar ke free? ;P

    fariena--> mak dah belikan ;)

    ReplyDelete

leave me some words ;)