Followers

Monday, October 26, 2009

part of life


khamis lepas aku balik rumah. sampai ahad. aku balik naik train je dr ukm trus sampai tg.malim. then ayah aku jemput kat stesen tg.malim. nyusahkan mak ayah? bila lg kan nak manje ngan hj.salleh. lalalala~

masa dlm train aku duduk kat tengah2 kerusi yg panjang tu. sebelah aku ade indian couple. aku rasa diorg baru kahwin. sebab aku nampak tangan perempuan tu penuh ngan inai. and diorg cakap lam english and aku masih mampu untuk menangkap sedikit isi perbualan pasangan pengantin baru tersebut. *even masa ni telinga aku di sumbat dengan earfon*

depan aku ade pasangan cina.diorg ni pon dah kahwin. isteri dia asyik complain kata laki dia ni selekeh la hape la. laki die duk wat derk jeeeee...diorg ni pon berkomunikasi lam bahasa inggeris. and sebab tu aku ley paham ape diorg sembang.

jauh sikit dr kerusi aku,ade sepasang suami isteri melayu. dah agak berumur. tapi still romantik sebab aku nampak isteri pak cik tu suapkan cekodok kat mulut pak cik tu. so sweet! ;)

depan pasangan pak cik and mak cik td ade sepasang anak muda. umur lebih kurg baya2 aku. duk bekepit sampai nak muntah aku tgk.pak cik and mak cik tu tgk lg la aku tak tahu cam ne.*rase nak je tendang diorg kuar train*

nanti aku sambung.

p/s: pas ni sape2 tgk aku duk sumbat telinga ngan earfon,jgn tertipu. sebab aku still ley dengar korg cakap pe. ;P



11 comments :

  1. mesti la bukan. sebab die putih. ko gelap sikit. hahahaha

    ReplyDelete
  2. nanti masa nak balik ukm jumpak kapel siam pulak. duk lawan tomoi dalam tren. hahaha

    ReplyDelete
  3. aapakah motifnyer entry kali nie? mmmm.....

    ReplyDelete
  4. nada--tomoi bahaya,kalau aku jumpa aku lari dulu ;P

    ReplyDelete
  5. tudia...telonge lintah...mate ade teropong..kikiki...ape nk jadi nagn anka2 mude skung kowt,,darah mude katenyer

    ReplyDelete
  6. acan->erk! ye kottttttt ;P
    hahaha

    ReplyDelete
  7. syaf-->biasa la,semua org pernah muda ;) aku pon still muda ;P

    ReplyDelete
  8. aapakah motifnyer entry kali nie? mmmm.....

    ReplyDelete

leave me some words ;)