Followers

Wednesday, October 14, 2009

susah la nak ingat...

angah: adik bape no plat moto adik?
aku: erk...BKL bape ntah,nape?
angah: ntah org ni kata lom bayar duit moto.
aku: jap eh,BKL **** kot...
angah: ok.

sambung wat ppk.

angah: oiiiiiiii...no plat moto sendiri pon tak ingat ke?
aku: hahaha...salah ke?
angah: salah la mak cikkkk...BKL **** laaaaa...
aku: ohhh,ok2 betul. hahahaha

aku mmg jenis bukan yg cepat nak ingat number2 ni. kalau org mintak num telefon aku pon kdg2 aku mintak je num telefon dia balik. then aku miscall je num org tu. hahahaha

*so,sesape nak no telefon aku,sila tinggalkan num telefon anda di kotak komen ya*

dulu masa aku kapel ngan a.i aku ngan dia pakai couple number. beza just number belakang je....oleh kerana aku duk kerap dial no dia je dulu mmg aku ingat number die je la. kadang2 bila org mintak number aku,aku kasik number dia. last2 nanti kene marah sebab ade org konon2 kacau dia sebab aku salah kasik number fon dia. hahahaha

sekarang pon still jadik mende yg sama sebab aku amek num yg baru ni pon couple number gak. tapi bukan ngan lelaki la...ngan si athiah. *jgn pikir bukan2 sal aku ngan athiah* kitorg lurussss...

oleh kerana aku still tak ley nak ingat num fon aku.so aku lom pernah lg la terkasi num telefon atiah kat sesape. nanti once aku da ingat num telefon aku then kasi num telefon aku kat korg, kot2 kalau call aku tibe2 suare cam tak sedap and tak manje je yg angkat tu bukan aku taw...tu sape eh kwn2??? ;P

kah3~ mampos kene blasahhhhhhhhhhh...

lari sayang,lariiiiiiiii...ade makhluk akan tak puas hati ngan aku sal entri ni...

p/s: keep the memory out. ready to make a move! izan boleh lakukan! ;)



19 comments :

  1. ha ko mmg susah sgt nak hafal nombor dr dulu kan dik...angah lak sbb org asik duk tanya tetiba leh jd blurrr...wal hal paling suka nomborlah...

    ReplyDelete
  2. huhu nyanyuk upe nye =p

    izan....miscall no kak ida cepat.
    llalala

    ReplyDelete
  3. sayang.
    mane u nak lari.
    ai kat belakang u ni je.
    suare ai x manje ye.
    xpe.
    ai x kisah.
    ai rela ckp suara u lg manja.
    walopon ai tepakse menipu macam tu.
    kate kawan.

    *ngan muke senyum besinar2 ai ckp bende ni kat u tau.

    haih siap la ko izan!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. kak ina, mmg ske nombor.. aty taw..
    atee, blasah habis2 yerp..

    ReplyDelete
  5. haha.amik masa gak kot nak ingat. tapi no plat keta dgn motor kat umah aku ni mmg satu pon aku tak ingat.

    eh,ada eh couple num? jakunnya aku.hahaha

    ReplyDelete
  6. ANGAH--> tak yah cakap pon tahu angah mmg minat nombor,kalau tak tade la amek statistik kan dulu ;)

    ReplyDelete
  7. privacy resident-->topex kah itu???

    ReplyDelete
  8. nada--> semakin gigih aku nak menaip ;)

    ReplyDelete
  9. atee--> berlari-berlari ku mencari mu...bla...bla...blaa... ;P

    ReplyDelete
  10. acan--> bukan la,mmg dr dulu susah nak ingat pape num pon. kalau bende laen ok je ;)

    ReplyDelete
  11. k.A-->hahaha...sama la kita ;P
    boley la beli nt ngan bakal wife ko ;)

    ReplyDelete
  12. aku pon bukan jenis pengingat2 neh~
    hehe~

    ReplyDelete
  13. ANGAH--> tak yah cakap pon tahu angah mmg minat nombor,kalau tak tade la amek statistik kan dulu ;)

    ReplyDelete

leave me some words ;)