Followers

Thursday, October 29, 2009

ingatlah org tersayang ;)

aku dah tahu nape aku ade masalah dengan penyahtinjaan 2,3 hari lepas. ni semua gara2 incek nescafe 3 in 1 regular yg aku sental 2 pack sekali bancuh. pagi aku bancuh 2 pack. malam lg 2 pack. mana tak susah tinja aku nak keluar kalau dah cam tu. dah tu minum 3 kali teguk jeeee...licin!!!!! *nafsu setan gamaknye*

aku stop jap minum semalam skg perut aku da ok balik. pas ni kalau nak minum pon sekali je. time malam! pg2 tu kalau nak elak aku tidur,kene stadi sambil jenjalan kat walk way aku rasa. *ade dak aras aku stadi sambil jenjalan kat walk way* seram sejuk aku tgk dia...takutttttttt...

atie: nak g amek nescafe kat ko bole x? huahahaha*motip??? gelak cam tu atie*
aku:boley. mari2.
atie: nnt ble ak free.
aku: *hamboih2,cam nescafe die lakkkkkk* muahahaha

lam kul 12 tengah malam sikit tetibe dtg bilik aku.aku dok ngadu aku telepas nak rebut adiah kat blog violetless ni. arghhhhhhhhhhh...telepas 2 visitors je kot!

cik violet....*sambil wat muke kesian* nak hadiah gakkk...;(

dtg bilik aku,pastu tanak bukak helmet dah. ntah nape aku tak paham. gamaknye syiling bilik aku nak roboh kot...

duk try bedak free aku pon still tanak bukak helmet dia? motip????

amek nescafe je tak pe..ni siap die bedal komik teha. nasib aku dah abes baca. kalau tak? mmg aku still simpan wat pekasam komik teha ni ;P

hasil rompakan athiah kat bilik aku. see...still tanak bukak helmet die. even da nak balik da time ni. gamaknye sebab atie ingat kata2 ni kottt "ingatlah org yg tersayang" mana taw kot2 balik tu kene tahan ngan pape ke kannn...almaklumlah...atie dah de org yg tersayang tu. sampai aku pon dia abaikannnnnnn...*pujuk aku!*

p/s: punya duk cari sekali kat belakang aku je! haish! memalu aiiiiiiii ;P




11 comments :

  1. helmet x bukak, rembat nescafe, pastu komik selit kat seluar... memang sempoi... berkenan nih. anak siapakah itu? huhuhu...

    ReplyDelete
  2. haha tersembur tahi idong aku gelakkan si atie ni.

    ReplyDelete
  3. ngahahahahahahahaha

    gambar tgah2 tu cam 18sxx kot..

    *nanti nescafe da abes aku g bedal rompak kat ko lg ek..ubat berak pon nak rompak gak kot..ngahahahahaha

    ReplyDelete
  4. huhuhuh...sian ko..aku pelik aa...aku ingt ko dapat no sama jugak siap print skrin bagai..da la aku takle bukak sbb tenet slow..cessss2...hahah..ko takde rezeki nak bt cmna..tula..slalu la dtg menyinggah blog aku..hahah...

    kalo ada rezeki aku bt lagik..

    ReplyDelete
  5. mmg xde org lain minum nescafe cm ko izan oiii

    ReplyDelete
  6. amalina-->bukan ko pon minum nescafe cam aku gak ke ma? ;P

    violetless-->muahahaha...laen kali mesti aku ley menang nye ;)

    atee-->athiah ke tu? laen nyeeeee..hahaha

    ReplyDelete
  7. topex-->haish! bersepah la topex niiii...

    fat chun choy--> ko pon biase wat kan?

    acan-->shes not available la acan ;P

    ReplyDelete
  8. kenapa member miss izan ni beginih???

    ReplyDelete
  9. haha tersembur tahi idong aku gelakkan si atie ni.

    ReplyDelete

leave me some words ;)