Followers

Friday, October 16, 2009

natijahnya ;)


oleh kerana video aku tak gerak kan masa aku wat persuasive presentation semalam. makanya???

ape eh aku wat? sepatutnya video aku pakai shawl tu ley gerak and aku akan cakap sepanjang video bisu tu berjalan.

dah dia tanak hidupppppppppp...aku??? *saya tak marah*
sup,sup sappppppppppppppppp...

bukak pin demo real punya depan dr azhar! hahahaha....

esok aku upload video nye. tu pon if aku rajin yerrr ;P

sebab sekarang ni aku ade misi dan visi nak di capai. aku sebey punye sebey punye sebey...akhirya....;P

oh emak,saya mahu dia...dia itu siapa? *****

jgn pandai2 isikan tempat kosong tu dengan ape2 nama ya ;P

p/s: misi sekarang adalah menyemart dan melaram 24/7 supaya "dia" perasan akan kewujudanku ;)



5 comments :

  1. haha.
    semoga berjaya.
    senyum2 stp mse. bru semua org perasan. bukn stakat "dia" jew da.
    hehe.
    ;p

    ReplyDelete
  2. uih..pttla makin cun melecun..ada misi upanya...

    ReplyDelete

leave me some words ;)