Followers

Tuesday, October 27, 2009

sapa mahu ajak aku ngedate?


dah 2 malam aku tidur pas subuh. stadi sikit2 lama2 sampai kul 6 pagi. then tetibe dengar azan. huahahaha...gila aku macam ni. masalahnye mmg tak ngantuk pon memalam. dr aku paksa tidur baek aku baca pape yg aku tak baca lg. blog korg? sempat la aku lalu kejap. kalau aku sempat komen aku komen. tak sempat aku baca je...

esok paper IB. ade soalan MCQ,true/false,short essay,and case study. wish me luck yer kakak2 and abg2 *bajet aku masih muda* lalalala

athiah and yona da start paper hari ni. so nanti habis pon diorg abes awal. lam 9 nov. aku and yg laen abes 11 nov. hari rabu. kalau angah boleh amek pon myb sabtu or ahad. sebab kena bawa balik brg2 semua. motor? nak antar mana ya??? nak bw balik aku takut nak bawa kat highway.

so,ade 3,4 hari untuk enjoy pas paper nanti. mahu pergi mana ya???

p/s: exam belum start da kire2 nak joli! pirahhhhhh!



16 comments :

  1. sorry lme x tgk blog izan.
    kak ida away dr blogging =p
    hahaha.

    tgh exm gak ke..
    gud lux.
    exam dulu baru angelina joli ok.

    =p

    ReplyDelete
  2. haha.
    planning2. nnt bru larh cuti xterbiar begitu sje. x gitu? haha.
    gud luck for final!
    ;))

    ReplyDelete
  3. gd luck 4 final..sama la ila...exm lom lg...tp dah pk cuti nti nak buat apa..uhuhu

    ReplyDelete
  4. good luck exam... jom la ngedate... huhu...

    ReplyDelete
  5. eh acan ni potong line aku lak nak ajak ngedate.ceis

    jom ngedate g mandi laut kat teluk batik..
    ngehehehe
    bile lg mau dtg manjung da??

    ReplyDelete
  6. motor bawak balik klang dik. leh angah pakai ronda2 nanti..hehhehe. ingat 11 Nov tuh? hahahahaha ok weekend pi amik barang adik

    ReplyDelete
  7. fariena-->nak amek weekend ni ke? ala,weekend depan la. moto tu nak soh adik bawa??? takuttttttttt ;P

    ReplyDelete
  8. atee-->mmg aku ade plan nak g tdo umah ko seminggu dua. nak abeskan beras kat umah ko. ley? ;P muahahaha

    ReplyDelete
  9. acan-->pas izn abes paper kite ngedate eh? ;P

    ReplyDelete
  10. cc-->budak tu ke mak su die? ;P thanks!

    ReplyDelete
  11. honeybunny-->biasa la,nama pon student! ;P

    ReplyDelete
  12. luvida-->ah! nak majok ngan akak! ;P

    ReplyDelete
  13. boleh2... nnti contact tau...=p

    ReplyDelete

leave me some words ;)