Followers

Tuesday, October 20, 2009

isha

buat masa ni,inilah dia pembising,penyibuk,penolong,bahan nak wat mak aku kelam kabut,nak wat mak dia bizi and nak wat ayah aku penat nak bawa meronda keliling kg tiap2 petang.

cucu kesayangan hj salleh dan hjh radziah. cakap je nak ape,semua dia dulu dapat. anak last hj salleh ni pon tak manje cam ini budak! *jeles2*

ni masa beday die.rambut pon takde lg sibuk nak pakai macam2 atas kepala,comelkan? nak anak cam ni punye comel? meh kawen ngan aku. baka2 hj salleh ni semua comel2~ lalala

angah,adik amek pic isha dr pesbuk angah ni. terima kasih! ;)



7 comments :

  1. boleh ke kawin ngan izan? huhuhu...

    ReplyDelete
  2. kenapa?
    izan wanita yg haram dikahwini ke???? ;P

    ReplyDelete
  3. xbaca kumen kt atas neh ea..
    urm.. baka baek ea??hahak..
    jenis baka pe??

    ReplyDelete
  4. damia comel laa..
    ade la iras2 aku hahak..
    **part yg comel laa..

    ReplyDelete
  5. ✖sLap mE pLz!™✖-->nak slap? muahahaha

    ReplyDelete
  6. ni rase nk ade baby ni...haishhh

    ReplyDelete

leave me some words ;)