Followers

Wednesday, October 28, 2009

shes not available


semalam 27 okt.

happy birthday to my lovely sister SUZANA BINTI MUHAMAD SALLEH.

sudah berkahwin,ade seorg anak(isha),seorg suami(fauzin).*takan la ade lebih kan suami*

aku ngan dia ni jarak jauh gak la. masa die darjah 1 baru aku nampak muke bumi ni. mak aku kata ingat dah tak de anak dah pas acik aku ni. tup2~ tararaaaaaaaaa....insan comel bernama NORIZAN MUHAMAD SALLEH plak keluar. *produktif gak hj.Salleh kan* masa mak kau mengandungkan aku,umur mak aku dalam 40++ dah...dats y la aku manja lebih kan skg...sebab tade sape lg yg sekolah...

*beday sape ni izan oiiii*


ok2.now 10 facts about suzana eh.
1. family aku panggil die acik.
2. pendiam kalau bukan dengan family aku.
3. suke wat lawak mengong then blah pi dapur wat cam tak de pape *ceit*
4. pandai masak. ko cakap je nak makan pe. sup sup sappppppp siap!
5. masa muda sgt nakal sampai ayah aku nak cop muke die dengan iron*hj salleh mase kitorg kecik2 garang ohhh*
6. die lg manja dengan mak aku berbanding aku.*huh*
7. suke pakai barang aku*aku pon suke bantai barang dia*
8. jarak umur die ngan abg pen aku setahun je.
9. balak2 die dulu semua kachak2. *nape la org tak bernasib baek cam ko*
10. suke kutuk2 bekas2 ex-boifren aiiiiiiiii...

lastly,

HAPPY BIRTHDAY SUZANA!

p/s: dia la tempat aku nak gedik2 cerita masalah remeh aku even kadang2 dia akan kata "hah? ape? ulang balik..."



7 comments :

  1. huhuhu...ala mintak petua cmna nak dapat bf kacak2 macam kakak hg tu..heheheh...ha aku da kelik da..

    ReplyDelete
  2. happy besday 2 kakak kamu...acikk

    ReplyDelete
  3. happy besday acik izan..

    p/s~aku pon x available gak..woakakakka

    ReplyDelete
  4. fatt chin choy--> pujian la tu ;P

    ReplyDelete
  5. atee--> ko tak bgtaw pon aku tahu ;P

    ReplyDelete
  6. syaff and violetless--> thanks ya ;)

    ReplyDelete

leave me some words ;)