Followers

Saturday, October 31, 2009

indahnya menjadi diriku

FEBRUARI

berfikiran abstarak
*aku suke pikir sal makanan ade la. abstrak ke tu?













inteligent, bijak dan genius
*yg ni kene korg akui. malas aku nak kate pape...muahaha











berpersonaliti yang mudah berubah
*sebab cepat sentap kot ngan famili...





mudah menawan orang lain
*goyang inul aku ni mmg korg suke pon kan? ;)













agak pendiam, pemalu dan rendah diri
*yaw! sila lempang aku...hahaha













jujur dan setia pada segalanya
*borang dah abes la nak kasik...lalala~













keras hati untuk mencapai matlamat
*even aku da tahap mintak nyawa tapi aku still mapu berkata "izan boleh lakukan"










tidak suka dikongkong
*motip pic eskrem???











mudah memberontak jika dikongkong
*pernah ke aku bangkang2 kate2 org2 yg aku sayang? pernah? pernah?











suka kegiatan lasak
*lasak je tak suke aku ;(











emosinya mudah terluka dan sangat sensitif
* walaweyhhhhhhhh...yg ni kene akui sendiri...huhuhu













mudah mempamirkan marahnya
*cam ne eh aku marah? ade ke aku marah2? tade kannn..."atie je taw cam ne aku marah org,sebab die pernah kene" miahaha














tidak suka kepada benda remeh temeh
*eh2,ape ni...i suke la. cume tak berapa nak minat.










suka berkawan tapi kurang mempamerkanya
*korg,kite kwn kan???










bercita-cita tinggi,suka berangan-angan dan ada harapan untuk merealisasikanya
*cita2 mesti nak kene tinggi,sebab aku mmg tinggi pon kan?













pemerhatian yang tajam

*suke nengok laki mmg laaaaaaa...muahahaha
nengok buku? kecik je mata aku ni ha!













suka hiburan dan sukan
*oh izan,lagho semua tu...













suka benda yang bersifat seni
*tapi tangan keras!










sangat romantik pada dalaman tapi tidak pada luaran
*ok,aku da fotostat balik borang.....sila beraturrrrrr...













berkecenderungan kepada benda yang tahyul
*patut la aku duk wat menda ni...izan,izan..

amat mudah dan boleh menjadi terlalu boros
*ayah aku kata beli obat tak pe...lalala











belajar untuk mempamirkan emosi
*ai pemalu la uolssss...kah3 (gelak cam shito)

p/s: ni entry paling lama aku rasa aku nak amek masa wat.yg tulisan2 hijau tu aku copy je dr sumber internet. ayat dibawahnya huraian ku sendiri. tanak ngaku betul? ade aku kesah? miahahaha









10 comments :

  1. Sakit otak ku dibuatnye... huahuahua adeh

    ReplyDelete
  2. nape?
    sebab nak menafikan kenyataan yg betul ke???
    lalala

    nah! amek panadol bu ;P

    ReplyDelete
  3. nice job.
    rajen edit n upload gamba utk entry ni ek

    ReplyDelete
  4. chentamaya-->warghhhhh...*menguap

    ReplyDelete
  5. farhah and kak ida--> thanks atas segala pujian and sokongan ;)

    ReplyDelete
  6. atee-->kang aku wat bulan 11 punye plak eh???

    *sampai hati kate tak de motip!

    ReplyDelete
  7. atee-->kang aku wat bulan 11 punye plak eh???

    *sampai hati kate tak de motip!

    ReplyDelete

leave me some words ;)