Followers

Tuesday, October 13, 2009

mana yona????

aku ingatkan aku la paling malang sebab tali bag putus. tapi sekali balik sampai khemah,aku nampak kasut yona tapaknye tercabut...hahahahahaha. tapi yona mana? mana yona? bukan ke dia turun dulu ke td? aku rasa dia turun awal td..

yonaaaaaaaaaaaaaaaa
ooooooooooooooo yonaaaaaaaaaaaaaaaaa



tak nampak2 gak yona nye. nampak teha je ajak kitorg makan. ye la teha kene la layan kitorg lek lok. kan die turun awal. sekali izah plak dtg cakap yg yona masuk spital! hah! sudahhhhhhh...

yona kene sengat tebuan rupanya. rupanya??? yona kene gigit tebuan!!! so otw nak balik tu,kitorg singgah la jap kat hospital pilah melawat yona. kesian yona sampai hari ni dapat MC.


pas melawat yona kitorg meneruskan perjalanan. even kaki sakit cam ne pon perut still lapar. hayyan ajak singgah hentian seremban jap mandi2. sebab dah tak tahan dengan bau badan sendiri. ye la kan. dr pagi tak mandi. padahal dah sampai ke mana hala dah..

siap mandi2 semua,makan dulu. then gerak balik ukm ;)

ade pembetulan ye kawan2. oleh kerana aku telah di sound tepat oleh miss hayyan kita. dia kata dia sampai dulu ke puncak. tapi mmg betul pon dia sampai dulu before miss athiah kita sampai. ampun yer miss hayyan *takut hayyan anti blog aku*

p/s: ok so far tu je aku ingat pasal trip ke sana. nanti if aku ingat aku cerita lg. ada lagi????? lalalala~




8 comments :

  1. udah udah la tu izan....balik la ke pangkal jalan.....iskkk

    ReplyDelete
  2. hahaha izan.
    jangan update blog dah.
    gi stdy. *dengki kat izan
    ahah

    ReplyDelete
  3. ingtkan hayan kawanku
    upeny2 ukm
    so
    bukan

    ReplyDelete
  4. luvida--> ok kak ida. ngah cari jalan pulang ni ;)

    ReplyDelete

leave me some words ;)