Followers

Monday, October 26, 2009

cucu kesayangan opah

balik rumah khamis lepas ape kerja aku? duk umah,maen2 ngan budak kecik ni. skg die dah pandai maen tarik2 rambut org ohhh. kalau mak die ke,opah die ke,aku ke duk tgk tv. nanti die dtg senyap2 dr belakang. then die tarik rambut kite. pastu lari2. hahaha...

sampai aku rasa nak gigit2 je *abes la anak aku nanti if hari2 kene gigit je* lebam2 kesan gigitan aku.

lg satu die suke wat bunyi cam org sesak nafas tu. pastu bile kite tengok die lg die buat lg bunyi tu. mane die belajar aku tak taw. dr ibu die la kot. konon2 terkejut la tu.

skg dah pandai,bile nampak je aku pegang camera kelam kabut sengih2. pic ni masa beday die hari tu.


video

cucu kesayangan opah la katakan. tolong mak aku lipat kain baju kat rumah. sila abaikan apa2 saja jenis pakaian yg dia pegang tu ok. yg pasti bukan aku punya ;P


p/s:anak aku nanti masa umur2 cam ni jgn kasik aku pegang sangat. takut aku tergigit dia. isha ni pon pantang ibu dia tak de,aku gigit sikit.


5 comments :

leave me some words ;)